Historia naszej rodzinnej firmy rozpoczęła się w roku 1994, kiedy to zaczęliśmy współpracę z międzynarodowymi sieciami gastronomicznymi wchodzącymi na rynek polski. Od ponad dwudziestu lat szczególną wagę przykładamy do jakości naszych produktów.
Własna flota dystrybucyjna umożliwia nam na kontrolę warunków transportu, a także dostosowanie dystrybucji do indywidualnych potrzeb Klienta. Nasza fabryka o światowym standardzie pozwala na wytwarzanie sałatek i produktów spożywczych najwyższej jakości, bez dodatku konserwantów. Obie powyższe cechy, w połączeniu z własnym gospodarstwem rolnym położonym w malowniczym i wolnym od przemysłu rejonie Gór Świętokrzyskich, umożliwiają nam na kontrolę jakości i monitoring produktów w drodze od pola uprawnego, przez przetwarzanie i pakowanie, aż do Klienta. Korzystamy z własnych płodów rolnych, a w pozostałe komponenty, kiedy to tylko możliwe, zaopatrujemy się u polskich rolników i producentów. Jakość naszych produktów potwierdzają między innymi certyfikat BRC w stopniu A od 2005 roku, a także certyfikowany system jakości HACCP. Główne rodzaje produktów oferowanych przez naszą firmę to krojone i pakowane sałaty, sałatki świeże i majonezowe, mieszanki warzywne, sosy, kanapki, zupy, deserki jogurtowe, zestawy lunchowe, a także burgery warzywne.